Uncategorized

Popup Venue: Coronaproof evenementen & entertainment in 2020

todayjuni 8, 2020 143

Background
Popup Venue met inspirerend entertainment

Net als veel ondernemers in de evenementensector zijn wij hard getroffen door de Coronacrisis. Nadat we even tijd genomen hebben om de bakens te verzetten zijn we verder gegaan. Onze creativiteit leidde tot een nieuw, misschien wel uniek aanbod in Nederland, de Popup Venue.

Wat is de Popup Venue?

Toen we de impact van de Coronacrisis zagen, zowel op de evenementensector als op de samenleving als geheel beseften we dat onze sector ingrijpend zou veranderen. Daarnaast zagen we dat veel partijen in de culturele sector, waaronder wijzelf als organisator van het Racefeest 2020, zakelijk zwaar getroffen werden. Dit zette ons aan het denken.

Onder het door Winston Churchill groot geworden motto: “Never waste a good crisis” gingen we aan het werk. Het resultaat is de Popup Venue. Een mobiele evenementen-locatie die volledig in het teken staat van veilig en hoogwaardig entertainment. Dit uiteraard binnen de kaders van de RIVM-richtlijnen en volledig Coronaproof. De Popup Venue was geboren.

Wat kunt u met de Popup Venue?

Het resultaat is een zeer complete alles-in-een oplossing. Binnen één dag realiseren wij een evenementlocatie die geheel aan de voorschriften voldoet. Dezelfde dag, na uw evenement, is de Popup Venue weer verdwenen. Het enige dat achterblijft zijn de bijzondere herinneringen aan een zeer geslaagde (zaken)dag. Als de locatie is opgebouwd zijn de mogelijkheden eindeloos.

Zo kan onze oplossing dienstdoen als Popup Skybox om ondanks het publieksverbod toch van bijzondere sportevenementen zoals voetbalwedstrijden en de Formule 1 te kunnen genieten.

Ook voor uw product-presentatie, netwerkevenement of training is de Popup Venue bijzonder geschikt. Zelfs wanneer u een eigen evenement zoals een drive-in evenement of openlucht-evenement organiseert is onze mobiele oplossing als VIP-lounge een waardevolle aanvulling.

Hoe compleet is de Popup Venue?

Tijdens onze presentatie van de Popup Venue, die wij op 12 juni in Den Bosch organiseren en waar wij u graag gratis en vrijblijvend voor uitnodigen, zullen wij u de mogelijkheden zelf laten ervaren. Na onze presentatie vindt u uiteraard een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden op deze website en houden wij u door middel van dit blog op de hoogte van alle ontwikkelingen en mogelijkheden. Als u hieronder uw gegevens invult houden wij u graag op de hoogte. Uiteraard kunt u ook alvast zelf contact opnemen om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

Written by: Team Popupvenue

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Op de hoogte blijven over acties en nieuws over onze Popup Venue?
Ja, schrijf mij in
close-image