Coronaproof entertainment: genieten van veilig topvermaak

Background

Bij een Coronaproof evenement hoort natuurlijk Coronaproof entertainment. Wij bieden diverse mogelijkheden om uw gasten te verwennen met Coronaproof entertainment. Onze huisartiesten zetten zich graag in om van uw Coronaproof evenement een succes te maken. Hieronder zetten wij de mogelijkheden op een rij.

De Popup Venue en Popup Skybox zijn beide totaaloplossingen voor uw Coronaproof evenement. Bij een totaaloplossing hoort natuurlijk ook kwaliteits-entertainment. Om dit mogelijk te maken bieden wij diverse opties.

Popup Venue en Popup Skybox huisartiesten

Bij uw boeking van de Popup Venue en/of Popup Skybox zijn standaard 2 keuzes uit het entertainment van onze huisartiesten mogelijk. Graag stellen wij onze huisartiesten aan u voor.

Lou Prince: The voice of Popup Venue

Lou Prince boeken bij de Popup Venue

Een goede zanger werkt altijd sfeer verhogend. Lou Prince is daarvoor wat ons betreft de aangewezen artiest. Door zijn warme soul- en jazzgeluid stijgt de temperatuur in de Popup Venue automatisch. Zoals miljoenen kijkers van The Voice Senior zagen is het repertoire van het American Songbook en oude soul bij hem in zeer goede handen.

Vergis u echter niet, ook voor moderne klassiekers of een Nederlandstalige meezinger draait hij zijn hand niet om. Op zijn eigen pagina krijgt u meer indruk van de toegevoegde waarde van Lou Prince voor uw evenement.

Magie in de Popup Venue: Magic Entertainer Louis Baerts

Louis Baerts magic entertainer in de Popup Venue

Zowel op het gebied van goochelen en illusionisme als op het gebied van ballonkunst ontving Magisch Entertainer Louis Baerts diverse nationale en internationale onderscheidingen. Daarmee bieden we ook op dit gebied een huisartiest van formaat. Door zijn acts is Louis de juiste keuze voor een magische product presentatie of kwalitatief entertainment wanneer er ook jonge bezoekers in de Popup Venue verwacht worden. Met zijn Casino Magic act toont Louis zich weer van een hele andere kant. Deze Coronaproof entertainment act biedt volop interactie tot 5 personen tegelijk.

Dit biedt de mogelijkheid om uw incentive of product op innovatieve wijze aan te bieden. Uiteraard kunt u ook met hem alvast nader kennismaken.

(voetbal)jongleur en koorddanser Marco Bonisimo: Coronaproof entertainment

Marco Bonisimo balkunstenaar in de Popup Skybox

Vaak is het in organisaties een kwestie van jongleren of dansen op het slappe koord om veranderingen te bewerkstelligen. Wie beter dan een wereldkampioen jongleren en koorddansen kan dat visualiseren? Marco Bonisimo draait zijn hand voor dit soort zaken al lang niet om, want hij wint al meer dan 10 jaar wereldwijd prijzen voor zijn prestaties. Ook in de ruimte van de Popup Venue speelt hij graag met de wetten van zwaartekracht en natuurkunde. Uw gasten zijn dus verzekerd van Coronaproof entertainment op topniveau waarbij de mond regelmatig letterlijk openvalt.

Een van de specialismen van Marco Bonisimo is het jongleren met voetballen. Dit biedt de ideale gelegenheid om met hem live ‘voetbal’ naar uw Popup Skybox te halen. Wellicht herhaalt hij zelfs één van zijn twee wereldrecordprestaties. Hier ziet u deze balkunstenaar in actie.

De Popup Venue of Popup Skybox als clublounge: saxofonist Jan van Oort

Jan van Oort saxofonist in de Popup Venue

Met zijn unieke sound verovert Jan van Oort wereldwijd de podia voor live achtergrondmuziek, heerlijke dinerbegeleiding of een swingende DJ-booth. Met zijn spel wanen bezoekers zich al snel in een intieme nachtclub of, afhankelijk van uw wensen, in een relaxte Ibiza-lounge. Naar uw wens breidt hij zijn optreden zelfs uit in samenwerking met een live DJ of pianist. Ook hebben we al van spontane jamsessies met Lou Prince genoten.

Coronaproof entertainment kan dus in iedere sfeer die u wenst. Om een indruk te krijgen van de sfeer die Jan van Oort creëert als hij niet met wereldacts als TOTO op tournee is kunt u zijn pagina in de Popup Venue bezoeken.

In de standaardconfiguratie van de Popup Venue zijn twee optredens van deze internationaal vermaarde artiesten inbegrepen. Daarnaast is het ook mogelijk om onze huisartiesten te boeken zonder gebruik te maken van de Popup Venue of Popup Skybox. Als u contact opneemt bekijken we direct de beschikbaarheid.

Uw eigen Coronaproof entertainment in de Popup Venue of Popup Skybox?

Het is uw evenement, dus de keuze om eigen Coronaproof entertainment te kiezen is uiteraard ook aan u. Dankzij onze contacten is er (haast) geen artiest die we niet kunnen benaderen voor een gastoptreden in de Popup Venue tegen een passend tarief. Ook uw eigen artiesten of acts kunnen uiteraard optreden met alle faciliteiten die de Popup Venue en Popup Skybox bieden.

Voor de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of uiteraard alvast een vriend of relatie tippen.

Nota bene: uiteraard houden wij ons ook bij het verzorgen van uw entertainment aan de actuele Coronarichtlijnen en regels van de overheid, die u hier kunt vinden.

Op de hoogte blijven over acties en nieuws over onze Popup Venue?
Ja, schrijf mij in
close-image