Coronaproof evenementen: altijd beleving in de Popup Venue

Background

De Popup Venue is een multifunctionele totaaloplossing die een Coronaproof antwoord geeft op uw vraag naar evenementen. Omdat de Popup Venue wordt opgezet met alle benodigde faciliteiten kiest u met de Popup Venue altijd voor waardevolle Coronaproof evenementen. Ter inspiratie bieden wij u hieronder een aantal mogelijkheden.

Onze Popup Venue is een totaalconcept. Dit betekent dat de Popup Venue compleet wordt aangeleverd en daardoor is de Popup Venue geschikt voor allerlei verschillende Coronaproof evenementen. Wij zetten een aantal suggesties op een rij:

Coronaproof product presentaties

Doordat de Popup Venue standaard voorzien is van verlichting, geluid en allerlei presentatiemogelijkheden kunt u deze eenvoudig inzetten voor het presenteren van uw product of dienst. Daarbij is de Popup Venue volledig naar smaak in te richten en daarmee dus qua branding volledig af te stemmen op uw behoeftes. Door onze mogelijkheden om, uiteraard Coronaproof, de tafelschikking te wijzigen kunnen uw medewerkers na de presentatie met alle bezoekers in gesprek.

Daarbij biedt de Popup Venue diverse andere aantrekkelijke opties voor Coronaproof Product presentaties. Zo kunnen wij in overleg met magisch entertainer Louis Baerts, een van onze huisartiesten, uw product of dienst op spectaculaire wijze onthullen. Ook biedt zijn Coronaproof Casino Magic act alle mogelijkheden om uw gasten uw product of een andere incentive ter kennismaking aan te bieden.

Tot slot leent een Coronaproof productpresentatie zich ook perfect voor een inhouse-beurs of hybride presentatie (zie hierna). Daarnaast zijn er veel andere mogelijkheden voor het organiseren van Coronaproof evenementen.

Coronaproof evenementen: netwerken

Een van de voornaamste redenen waarom mensen evenementen bezoeken is het onderhouden van contacten met hun bestaande netwerk en/of hun netwerk uitbreiden met nieuwe contacten. Doordat de Popup Venue beschikt over diverse manieren om Coronaproof te netwerken is de Popup Venue ook voor dit doel bijzonder geschikt. Zo kunt u denken aan de mogelijkheid om van plaats te wisselen of bijvoorbeeld een serie korte presentaties te houden in het kader van een zakelijk matchmaking-event.

Uiteraard vertellen wij u graag meer over de opties. Als u contact opneemt staan wij u graag te woord.

Coronaproof seminars en trainingen

Met het gemak waarmee de Popup Venue aan uw persoonlijke eisen aan te passen is kunt u uiteraard een Coronaproof seminar of Coronaproof training organiseren. De presentatiemiddelen zijn aanwezig en onze standaard uitrusting voor licht en geluid zorgt dat ook het vertonen van eigen filmmateriaal of het belichten van bijzondere details altijd mogelijk is. Daarnaast draagt de natuurlijke sfeer bij aan de interactie die juist bij live coronaproof evenementen zo belangrijk is.

Coronaproof Popup Skybox

Een van de zaken die door de Coronacrisis onzeker is, is de sport. In stadions blijft de anderhalve meter regel van toepassing. Dit betekent dat de capaciteit van standaard Skyboxen of business seats niet toereikend zal zijn om uw reguliere hoeveelheid gasten te verwelkomen.

Beleef sportevenementen vanuit uw eigen Popup Skybox (beeld met toestemming van Fox Sports)

De Popup Skybox biedt uitkomst. Op de locatie van uw keuze richten wij de Popup Skybox in. Uiteraard is deze aan te kleden in uw branding of sfeer van uw favoriete club. Voor, tijdens en na de wedstrijd kunnen uw gasten gebruik maken van het drank-assortiment, waarin standaard koffie, thee, fris, bier en wijn begrepen is. Ook kan uw gezelschap genieten van een warm en koud garnituur. In overleg is ook uw horecavoorziening op maat in te delen.

Coronaproof Popup Skybox: aanbod

Daarnaast biedt de Pop Up Skybox meer mogelijkheden. Zo kunt u dankzij medewerking van onze sportieve partner Fox Sports niet alleen genieten van het binnenlands en buitenlands voetbal, maar ook de live viewing van allerlei andere sportevenementen beleven vanuit de Popup Skybox . Op onze speciale pagina leest u meer over de Popup Skybox.

Verrassende suggesties voor de Popup Skybox

De Popup Skybox biedt met dit aanbod diverse verrassende mogelijkheden. Zo kunt u met de diverse Amerikaanse sporten een unieke Skybox-avond organiseren voor uw Amerikaanse klanten. Dit kan, met de mogelijkheid voor live viewing van onder andere de Premier League en Italiaanse Serie A natuurlijk ook voor andere geografische groepen klanten.

Een andere mogelijkheid is het gebruik van de Popup Skybox als skybox voor klanten die verder weg van het stadion wonen. Om het reizen te beperken hoeven uw relaties niet naar Eindhoven om, bijvoorbeeld PSV – FC Groningen bij te wonen, maar kunt u de Popup Skybox in Groningen neerzetten. Door vervolgens één of twee medewerkers van uw organisatie daar aanwezig te laten zijn hoeven uw gasten minder ver te reizen voor een optimale beleving.

Tot slot kunt u de Coronaproof Popup Skybox per wedstrijd huren. U kiest dus wanneer u uw eigen Skybox ter beschikking heeft op de locatie die u wilt.

Met onze mogelijkheden bieden wij u in de Popup Venue en Popup Skybox altijd (Coronaproof) de juiste sfeer.

Coronaproof evenementen: verrassend veelzijdig

Wellicht heeft u nu al geconcludeerd dat de Popup Venue meer mogelijkheden biedt dan gedacht. Toch is er nog meer mogelijk op het gebied van Coronaproof evenementen.

Popup Venue voor hybride coronaproof evenementen

Stelt u zich voor dat u diverse grote klanten wilt uitnodigen voor de demonstratie van een nieuw product. U kunt dan overwegen om op uw hoofdkantoor onze mobiele webcast-studio te plaatsen. Vervolgens kunt u op diverse locaties (bijvoorbeeld bij grote klanten of regionaal centraal gelegen plekken) meerdere Popup Venues plaatsen. Op deze wijze kunt u uw gasten uitnodigen voor Coronaproof evenementen zonder dat zij ver hoeven te reizen. U kunt de centrale presentatie dan online verzorgen vanuit de studio op het hoofdkantoor. Deze is daarmee in alle Popup Venues door iedereen tegelijk te volgen. Daarna gaat de demonstratie offline verder door de medewerkers die u in de Popup Venue heeft plaats laten nemen.

Coronaproof evenementen: eindeloos combineren

Een andere mogelijkheid is om de Popup Skybox te combineren. Zo kunt u bijvoorbeeld twee sportevenementen op één dag bekijken en tussendoor genieten van een heerlijk diner met entertainment. Ook kunt de Popup Venue de ene dag inzetten als Popup Skybox en de volgende dag weer als Popup Venue voor bijvoorbeeld een presentatie met Inhouse-beurs. Krijgt u al inspiratie? Wij denken graag met u mee. Ook kunt u natuurlijk een vriend of collega die verantwoordelijk is voor organisatie van Coronaproof evenementen tippen.

Op de hoogte blijven over acties en nieuws over onze Popup Venue?
Ja, schrijf mij in
close-image