Popup Venue lounge: Jan van Oort – saxofonist

Background
Jan van Oort saxofonist in de Popup Venue

Saxofonist Jan van Oort maakt van de Popup Venue een relaxte loungeclub of intiem restaurant. Kunt u die heerlijke sfeer al voelen?

Het lot van muzikanten is dat zij vaak minder bekend zijn dan de zangers die zij begeleiden. Dat is, zeker in het geval van Jan van Oort, vaak onterecht. Zo deelde hij het podium met de toetsenist van ‘The Who’ en begeleidde hij met zijn band sterren als TOTO en Snowy White. Ook toerde hij met zijn band in het voorprogramma van de bekende fusion-act “The Yellow Jackets.”

Jan van Oort – saxofonist met wereldfaam

Het is dan ook geen wonder dat de optredens van Jan van Oort altijd hoog gewaardeerd worden en hij ieder jaar een toer maakt door Curaçao. In onderstaande video laat hij u alvast de sfeer voelen die de Popup Venue uit kan stralen als zijn klanken over uw feest klinken.

Om zijn act nog meer kracht bij te zetten kan deze vermaarde saxofonist zich laten begeleiden door een live DJ, zodat u de Ibiza-lounge sfeer direct kunt ervaren en lekker met elkaar kunt clubben.

Omdat hij ook voor klassieke jazz- en de wat oudere jazz een perfecte sax-begeleiding biedt is hij ook de ideale aanvulling voor een gezellig diner of een borrel waarbij de muziek niet te overheersend mag zijn.

Met Jan van Oort als huisartiest van de Popup Venue wordt het een uitdaging om een evenement te vinden waarbij hij niet tot zijn recht komt. Uiteraard bespreken we de mogelijkheden om Jan van Oort binnen of buiten de Popup Venue in te zetten graag als u contact opneemt.

Op de hoogte blijven over acties en nieuws over onze Popup Venue?
Ja, schrijf mij in
close-image