Lou Prince: The voice van uw evenement

Background

Uw feest is pas echt compleet als Lou Prince in de Popup Venue is geweest.

Lou Prince is al decennia een veel gevraagde artiest op evenementen, feesten en andere gelegenheden waarbij alleen de beste artiesten goed genoeg zijn voor uw gasten. Lou is bekend vanwege zijn warme soulstem die de temperatuur en sfeer op uw feest automatisch laat stijgen. Bij het grote publiek werd hij bekend door zijn deelname aan het succesvolle programma ‘The Voice Senior’. Zijn opname van de klassieker ‘I see you when I get there’ van Lou Rawls werd meer dan 2 miljoen keer gekeken en leidde tot wereldwijde waarderingen en boekingen.

Wie denkt dat Lou Prince daarmee op de kaart gezet werd vergist zich deerlijk. Toen hij meedeed met het succesprogramma was dit namelijk meer de erkenning die hij voor zijn toen al decennia durende carrière verdiende te krijgen.

Lou Prince in de Popup Venue is entertainment van wereldklasse

Met een optreden van Lou Prince trakteert u uw gezelschap namelijk op een artiest van wereldklasse. Hoeveel artiesten kunnen zeggen dat zij hebben opgetreden met Lou Rawls, James Brown, George McCrae, Donna Lynton, The Platters, Anita Meijer en André Hazes (senior), om maar eens een paar namen te noemen.

Het is dan ook geen toeval dat hij in 2010, dus ver vóór zijn deelname aan The Voice Senior in Las Vegas de Tribute Award Voice of Lou Rawls 2010 in ontvangst mocht nemen.

Ondanks zijn uitgebreide historie in jazz, soul en crooners draait hij zijn hand ook niet om voor de moderne klassiekers zoals Gregory Porter, Pitbull en Latin & Jazz Songs.

Lou Prince in de Popup Venue of boeken?

Het zal u dan ook niet verbazen dat wij er ronduit trots op zijn dat wij Lou Prince aan mogen bieden als een van de huisartiesten van de Popup Venue. Ook bieden wij de mogelijkheid om hem coronaproof te boeken als zelfstandige act. Heeft u al zin een feestje? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Wilt u meer zien van Lou Prince? Dat kan via zijn website, Facebook-pagina of Instagram.

Op de hoogte blijven over acties en nieuws over onze Popup Venue?
Ja, schrijf mij in
close-image