Balkunstenaar Marco Bonisimo: kampioen in de Popup Venue

Background

Live voetbal in uw Popup Skybox met wereldrecordhoudend balkunstenaar Marco Bonisimo

Wanneer u besluit om onze Popup Venue in te zetten als Popup Skybox voert het element ‘voetbal’ al snel de boventoon. Wat zou er dan leuker zijn om live voetbal in uw Popup Skybox te laten zien? Deze mogelijkheid kunnen we nu bieden in de persoon van Marco Bonisimo, balkunstenaar.

Marco Bonisimo: meervoudig Guinness world record houder

Een Guinness world record is voor veel mensen een droom. Voor Marco Bonisimo een realiteit. Het wereldrecord ‘jongleren met de meeste voetballen’ en het wereldrecord ‘zo lang mogelijk jongleren met 5 voetballen’ heeft hij namelijk beide gevestigd. Met recht een balkunstenaar zouden we zeggen.

Overigens zijn dit bij lange na niet zijn enige prijzen. Marco is meervoudig Nederlands Kampioen Jongleren en bovendien Nederlands Kampioen op Kunstschaatsen. Op het onderstaande filmpje ziet u de mogelijkheden die hij biedt om uw evenement van extra cachet te voorzien.

Zoals u zag is jongleren niet de enige specialiteit van deze evenwichtskunstenaar. Ook als koorddanser en straattheater-entertainer heeft hij veel bijzonders te bieden.

Marco Bonisimo: Kampioen in uw Popup Skybox

Hoe de wedstrijd ook verloopt, door Marco Bonisimo als één van de huisartiesten bij de Popup Venue of Popup Skybox te boeken heeft u, ongeacht het verloop van de wedstrijd, de eerste kampioen al in huis. bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen op de website van deze balkunstenaar zelf.

Op de hoogte blijven over acties en nieuws over onze Popup Venue?
Ja, schrijf mij in
close-image