Popup Venue partners

Background

Omnimedia Events heeft bij de ontwikkeling van de Popup Venues gezocht naar samenwerking. Immers, alleen ga je wellicht sneller, maar samen kom je verder. Met steun van onze partners hebben wij deze unieke oplossing voor een mogelijkheid tot een Coronaproof evenement mogelijk kunnen maken. Wij zijn dan ook trots dat wij hen aan u voor mogen stellen.

 

Projectpartner Popup Venue: ConExpo

ConExpo design partner Popup Venue

Het ervaren en zeer enthousiaste team van ConExpo is onze exclusieve sparringpartner bij het ontwikkelen en inrichten van de Popup Venue. Dankzij hun expertise werken we altijd conform RIVM-richtlijnen. Zo bieden wij u steeds een veilig en sfeervol evenement. Nader kennismaken? Kijk gerust eens op de ConExpo website.

Sport Viewing Partner: Fox Sports

Popup Venue Popup Skybox

Als het gaat om de uitzendrechten van voetbalwedstrijden voor evenementen is Fox Sports de aangewezen partij om dit mogelijk te maken. Wij zijn blij dat zij ons initiatief met enthousiasme hebben begroet. Hierdoor kunnen wij de Popup Skybox en uw Popup Venue aanbieden inclusief het voetbal, tennis of een van de andere sporten waar wij de licentie voor kregen aanbieden als onderdeel van uw evenement.


Hospitality Partner Popup Venue

Uiteraard hoort een goede hospitality bij een goed evenement. In deze tijd hoort een actuele kennis van de RIVM-richtlijnen en Coronamaatregelen daar zeker bij. Wij zochten dan ook een partner die net zo innovatief en kwalitatief over innovatie in hospitality dacht als wij over evenementen denken. Deze hebben we gevonden in JMW, de toonaangevende partij in kwalitatief en gastvrij horecapersoneel.

Op de hoogte blijven over acties en nieuws over onze Popup Venue?
Ja, schrijf mij in
close-image