Popup Venue referenties en media- aandacht

Background

De Popup Venue en Popup Skybox spreken u wellicht aan op basis van de informatie die u ziet en leest. Echter, zoals de Engelsen zeggen: “The proof of the pudding is in the eating”. Daarom vindt u op deze pagina de Popup Venue referenties van diverse bezoekers aan evenementen en presentaties. Ook ziet u de verslagen van Popup Venue in de media.

Het creëren van een ultieme beleving is natuurlijk het hoofddoel als u een evenement in de Popup Venue en/of Popup Skybox organiseert. De bezoekers van onze introductie-evenementen op 12 juni 2020 gaven hun eerste indruk:

 


Popup Venue Referenties

We waren aangenaam verrast door de positieve referenties die de Popup Venue kreeg van de eerste bezoekers. Wij delen er een aantal.


Bent u benieuwd hoe wij met de Popup Venue en/of Popup Skybox invulling kunnen geven aan uw (zakelijke) evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Popup Venue en Popup Skybox in de media

Met de introductie van de Popup Venue en de Popup Skybox zijn we een initiatief gestart dat niet onopgemerkt is gebleven. De media besteedt dan ook regelmatig aandacht aan ons. In onderstaand overzicht ziet u een selectie van bijdragen die over ons gemaakt zijn. Als u op het logo van uw keuze klikt kunt u die bijdrage direct bekijken.

Op de hoogte blijven over acties en nieuws over onze Popup Venue?
Ja, schrijf mij in
close-image