Popup Skybox: dé nieuwe oplossing voor nr. 1 sportbeleving

Background

De Popup Skybox is een aparte toepassing van de Popup Venue. Net als de venue bouwen we de Popup Skybox binnen 24 uur op en af. Daartussen geniet u met uw relatie van topsport op het hoogste niveau. Passend entertainment, een artiest die de sfeer verhoogt en het juiste ‘hapje en drankje’ mogen natuurlijk niet ontbreken. Op deze pagina bieden we u een overzicht van de mogelijkheden.

Wat is de Popup Skybox?

De naam zegt eigenlijk al wat u kunt verwachten. Op de locatie van uw keuze bouwen wij een mobiele, Coronaproof Skybox die u kunt gebruiken om uw relaties of werknemers professioneel te ontvangen en samen van spannende sportwedstrijden te genieten die op grote schermen worden vertoond. Ook de Popup Skybox kunt als Coronaproof totaaloplossing huren. In dat geval zijn entertainment, optreden van artiesten en de horeca inbegrepen. Hieronder lichten we diverse aspecten toe.

Welke sportwedstrijden kunt u in de Popup Skybox bekijken?

Het vertonen van sportwedstrijden aan publiek mag niet zomaar, zelfs niet wanneer deze op TV worden uitgezonden. Uiteraard hoort het professioneel afwikkelen van rechten ook bij het bieden van een Coronaproof totaaloplossing voor sportevenementen. Wij hebben dan ook afspraken met rechthebbenden waardoor wij u een keur aan sportwedstrijden kunnen bieden. Hieronder ziet u een overzicht.

Het beste voetbal in de Popup Skybox

Bij het begrip ‘Skybox’ denken de meeste mensen direct aan voetbal. Bij ons komt u op dat gebied niets tekort. Gaat u voor een Eredivisie-kraker, een spannende interland, de Champions Leaugue-finale of liever een buitenlandse competitietopper voor uw internationale gasten? De keuze aan u. Mede dankzij onze Sport Partner Fox Sports kunnen wij wedstrijden uit de volgende competities aanbieden in onze Popup Skybox:

Eredivisie, interland, Champions League? Premier League? Bundesliga, Amerikaans voetbal of de bekerfinale? PopupSkybox.nl

Daarmee zijn de mogelijkheden van onze Coronaproof totaaloplossing nog lang niet volledig benoemd.

Wilt u van gedachten wisselen hoe de Popup Skybox een bijdrage kan leveren aan uw zakelijke (relatie)evenement of wellicht direct boeken? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden.

Popup Skybox: sportbeleving om nooit te vergeten

Naast voetbal zijn er veel andere sporten waar u met uw relaties en/of medewerkers van kunt genieten. Wij geven een overzicht:

Popup Skybox is Coronaproof sportbeleving
Heren- of damestennis van de baseline? Aan ringside bij Rico? Amerikaanse sporten of een dartbeleving? PopupSkybox.nl!

Hoe kunt u de Popup Skybox inzetten?

Uiteraard kunt u de Popup Skybox huren om een uniek evenement te organiseren voor uw relaties en/of werknemers. Er zijn echter meer mogelijkheden. Wij noemen een aantal suggesties.

De Popup Skybox voor uitwedstrijden

Stelt u zich voor dat u een Skybox huurt bij PSV. U heeft ook veel relaties in Groningen en de wedstrijd PSV – FC Groningen (of FC Groningen – PSV) staat op het programma. U nodigt uw Groningse relaties uit, maar u merkt dat de animo door de lange reis minder groot is dan u had gehoopt. Of, in het geval van FC Groningen -PSV, dat u helemaal geen mogelijkheid heeft om uw gasten in een Skybox te ontvangen.

U besluit de Popup Skybox te huren. Op een attractieve locatie in Groningen (die wij uiteraard kunnen verzorgen) plaatsen wij de Popup Skybox. U laat de organisatie van uw evenement aan ons over en in overleg met u bouwen wij een Coronaproof Popup Skybox die volledig voldoet aan uw wensen ten aanzien van branding. Ook het programma is samengesteld, dus u kunt uw relaties met een gerust hart uitnodigen om in Groningen van de wedstrijd te genieten. Een aantal van uw medewerkers zijn aanwezig om contacten te leggen. Hoe VIP denkt u dat uw Groningse relaties zich voelen?

De Popup Skybox per wedstrijd inzetten

Met een business seat of Skybox bent u het hele seizoen te gast bij de club(s) van uw keuze. Erg gezellig, maar uw gasten bezoeken het liefst de topwedstrijden. Hierdoor moet u aan veel gegadigden ‘nee’ verkopen. Wellicht zijn er andere wedstrijden waar de Skybox niet volledig bezet is. Bij de Popup Skybox heeft u deze moeilijkheden niet. U huurt de Popup Skybox namelijk per wedstrijd. Zo weet u zeker dat u deze totaaloplossing alleen in hoeft te zetten als het u uitkomt. Uiteraard is het wel mogelijk om onze oplossing voor meerdere wedstrijden in te zetten. Sterker nog, wij bieden bij regelmatige afname aantrekkelijke kortingen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Popup Skybox tijdens Champions League Finale of Interland

Wanneer u een Skybox bij een club huurt moet u vaak apart betalen om de Skybox te mogen gebruiken bij Interlands of finales, zoals de bekerfinale of de Champions Leauge finale. Bij de Popup Skybox zijn deze bijzondere wedstrijden inbegrepen bij de mogelijkheden. Uiteraard wel zo lang de beschikbaarheid dit toelaat, dus wacht niet te lang met boeken.

Internationale wedstrijden voor internationale relaties

Hoe leuk is het om uw Amerikaanse relaties te trakteren op een echte Amerikaanse sportavond? Wellicht heeft u veel Engelse relaties. Wat dacht u van een heerlijke klassieker uit de Premier League om de banden aan te halen?

Popup Venue en Popup Skybox met elkaar combineren

Als uw internationale relaties er toch zijn kunt u natuurlijk ook een product-presentatie of ander bedrijfsevenement combineren met een ontspannen teambuilding in de Popup Skybox. Dit kan op dezelfde dag of de dag ervoor of erna. Uiteraard kunt u op beide dagen ook verschillende groepen uitnodigen en onze Coronaproof totaaloplossing voor verschillende doelen inzetten. Zoals u ziet zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij denken graag met u mee als u contact met ons opneemt. Uiteraard kunt het idee ook direct via social media delen met uw achterban.

P.S. Wist u dat zowel de Popup Venue als de Popup Skybox binnen de Coronaregels helemaal naar eigen smaak zijn in te richten?

Op de hoogte blijven over acties en nieuws over onze Popup Venue?
Ja, schrijf mij in
close-image