Uw reservering voor het Popup Launch event

Background

Wij zijn verheugd dat u interesse heeft in onze Popup Venue en de mogelijkheden die wij bieden.

Omdat we veel kunnen zeggen maar het bij evenementen draait om een optimale beleving hebben wij ervoor gekozen om de Popup Venue te presenteren met een launch event. Als geïnteresseerde nodigen we u graag uit om kosteloos aanwezig te zijn.

Ons Popup Venue launch event vindt plaats op vrijdag 12 juni 2020 in Den Bosch. De presentatie vindt plaats vanaf 11 uur en zal ongeveer 2 uur duren. Let op: wegens grote animo vindt er vanaf 14 uur een tweede presentatie plaats. Tijdens de presentatie kunnen er opnames gemaakt worden voor promotievideo’s. Met het aanvragen van uw kaart geeft toestemming voor gebruik van de beelden.

De inhoud van de presentatie is een verrassing, maar zal een goed beeld geven van de mogelijkheden en hetgeen u kunt verwachten van onze Popup Venue. Uiteraard lichten wij ook uitgebreid toe waarom onze Popup Venue Coronaproof is. Aangezien catering een onderdeel van een goed evenement is zijn wij dit aspect ook tijdens onze presentatie niet vergeten.

De effectieve presentatie zal naar verwachting een uur duren, maar we calculeren enige extra tijd in voor de opnames. Daarnaast is er na de presentatie gelegenheid om kennis te maken en te bespreken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen. Om misverstanden te voorkomen benadrukken wij dat het bijwonen van het launch-event kosteloos is en geen verdere verplichtingen met zich meebrengt. Ook is het géén verkoopdemonstratie en wordt er niet op verkoop gestuurd.

In verband met de Coronacrisis kunt u slechts één kaart per persoon bestellen. U bestelt uw kaart door onderstaand formulier in te vullen. Na ontvangst van het formulier zenden wij u binnen 24 uur onze bevestiging met exacte locatiegegevens.

Uw inschrijving is gelukt! Alvast dank voor uw komst.

Binnen 24 uur ontvangt u onze bevestiging met de exacte locatie.

Vriendelijk verzoeken wij u om daadwerkelijk te komen als u uw kaart gereserveerd heeft. Mocht u toch verhinderd zijn dan verzoeken wij u dit zo spoedig mogelijk door te geven. Wellicht kunnen wij in uw plaats dan iemand anders uitnodigen.

Wij kijken ernaar uit om u op 12 juni 2020 te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Team Popup Venue

Op de hoogte blijven over acties en nieuws over onze Popup Venue?
Ja, schrijf mij in
close-image